به گزارش خبرنگار ایرنا ، 'طهورا نوروزی' عصر روز دوشنبه در نشست ستاد صیانت استان گیلان افزود: در دوران رژیم ستمشاهی، صیانت از عفاف و حجاب زن ایرانی سیر قهقرایی داشت اما این موضوع به یكی از مبانی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سال 57 تبدیل شد.
وی اظهار داشت: در سال های اول انقلاب، فضا بیشتر فضایی انقلابی بود و حجاب بیشتر جنبه سیاسی پیدا كرده بود و دوران جنگ تحمیلی عطر شهادت فضای جامعه را متغیر كرد و باور حجاب را پررنگ تر كرد.
سرپرست اداره ترویج فرهنگ عفاف و حجاب وزارت كشور با اشاره به بی توجهی برخی مدیران كشور به مقوله حجاب در سال های آخر دهه 70 شمسی ادامه داد: برای ارج نهادن به حجاب و عفاف به عنوان یكی از مبانی انقلاب، توجه به راهكارهای فرهنگی بر ایجاد محدودیت های سلبی ارجحیت دارد.
وی تأكید كرد: اولین گام ، ایجاد تغییر در بینش ها و نگرش هاست كه بعد از این مهم می توان روش ها را اصلاح كرد .
به گفته نوروزی: در مصوبه شماره 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظایف ذاتی همه دستگاه ها در اجرای این امر مهم تعریف شده و رویكرد ایجابی آن از رویكرد سلبی همانند اشارات آیات كریمه قرآن مجید پر رنگ تر است.
وی خاطرنشان ساخت: در واكاوی ریشه های ترویج بی حجابی در جامعه به درهم شكستن مرزهای فكری و فرهنگی كشور توسط دشمن با ورود تكنولوژی های جدید رسانه ای و تساهل و تسامح برخی مدیران نسبت به زیر مجموعه به عنوان یك نقطه ضعف مهم در این زمینه برمی خوریم.
سرپرست اداره ترویج فرهنگ عفاف و حجاب وزارت كشور ادامه داد: البته این تساهل و تسامح به این معنی نیست كه مدیران برخورد سلبی كنند بلكه باید به دنبال تغییر نگرش در زیر مجموعه خود با رویكرد ایجابی باشند.
وی فضای فرهنگی دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف را بسیار بااهمیت خواند و بیان كرد: بی توجهی در اقناع نسل جوان یكی دیگر از موضوعات مهم در این زمینه است و باید این خلأ پر شود.
نوروزی همچنین بر ضرورت ارائه یك الگوی مناسب و خوب اسلامی در حوزه حجاب تأكید و اضافه كرد: باید ضمن كنترل مرزها و جلوگیری از واردات البسه غیر متعارف، پوشش مناسب اسلامی را تولید و در اختیار جوانان قرار دهیم.
نظرات شما عزیزان:
|